Sidor

torsdag 29 november 2012

Bokkort med Kaiser Craft och en twist

Det var länge sedan jag fick en kortbeställning, men för en månad sedan kom den. De hade sett bokkorten på min sida och ville gärna ha ett kort i samma modell. Så ett bokkort blev det, fast med en liten twist. Pappret som jag använt till kortet kommer från Kaiser Craft och heter SweetNothings - Dozen roses och These days- History. Personen som skulle få detta kortet hade grönt, turkos och brunt som favoritfärger, vilket jag blev väldigt lycklig över. Det är nämligen mina favoritfärger att jobba med!
Blommorna gjorde jag själv av samma papper som jag använde till övriga kortet. Förutom de rosa rosorna som jag hittade i den stora blomlådan hemma.
Helt plötsligt när jag monterat allt bland annat tyllen som är lite svår att se på bilden, så kände jag lite lust till att experimentera lite. Så jag körde lite perfect pearl i tyllen. Jag tyckte det blev ganska bra och höjde upp tyllen som även i verkligheten var lite svår att se.
I vanliga fall i ett bokkort brukar man oftast komma in till ramen när man öppnar jag lade till en sida till för att boken skulle bli ännu mer som en låda eftersom kunden ville kunna använda ramen just som en låda. Jag älskar mina stämplar med visa ord som jag brukar sticka in lite här och där jag tycker att det passar. Denna gången hamnade de visa orden på en tag i en ficka. Piffade med lite tyll även på denna sida. Men den är svår att se på bild. 
När man knyter upp rosetten öppnas lådan där man kan skriva sina önskingar och där man kan lägga sin lilla gåva.
Hoppas ni fann kortet inspirerande. Nu ska jag fortsätta med mina julkort.
 
Ha det gott!
 
Kram Nica